030/514-886 bosnatours@hotmail.com

BOSNA E&E TOURS Travnik firma je specijalizirana za sve vrste putničkog prijevoza. Ukoliko želite putovati na bilo koju destinaciju u Europi, onda ste na pravom mjestu.

Specijalizovali smo se za prijevoz putnika u visoko kvalitetnom turizmu i u skladu s tim smo naš vozni park koncipirali na način da može zadovoljiti i najzahtjevniji tip korisnika.

Proučavajući njihove zahtjeve, te prateći ostala prijevoznička preduzeća, došli smo do saznanja šta treba ponuditi u prijevozu putnika te smo to i učinili. Trudimo se da naša usluga prijevoza i briga prema putnicima budu u samome vrhu, ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u Europi. Trenutno nudimo prijevoz visokokomfornim autobusima, a za manje grupe raspolažemo sa minibus – kombi vozilima. Sarađujemo sa više kooperanata koji su prihvatili naše uslove poslovanja, ali i koji imaju autobuse opremljene u skladu sa našim standardima.

Želimo istaknuti da su nam glavne vodilje u sadašnjem i budućem poslovanju sa korisnicima naših usluga: sigurnost, udobnost, komfor te prihvaćanje najviših svjetskih standarda i normi. Naša vozila su opremljena svom opremom za udobno putovanje: klima, toalet, kuhinja, hladnjak, video, cd, navigacija. Vrijedno je još i napomenuti da smo korisnicima naših usluga na raspolaganju 24 sata dnevno i bit će nam drago ukoliko i Vi postanete jedan od već velikog broja naših zadovoljnih klijenata.

Naši vozači i kvalitetan vozni park mogu brzo i sigurno riješiti vaše dileme kako doći do vašeg krajnjeg odredišta. Kontaktirajte nas, recite nam svoje želje i mi ćemo se potruditi da Vam ih i ostvarimo na obostrano zadovoljstvo.