Blog

O agenciji

O agenciji

BOSNA TOURS Travnik firma je specijalizirana za sve vrste putničkog prijevoza.

Ukoliko želite putovati na bilo koju destinaciju u Europi, onda ste na pravom mjestu.

Specijalizovali smo se za prijevoz putnika u visoko kvalitetnom turizmu i u skladu s tim smo naš vozni park koncipirali na način da može zadovoljiti i najzahtjevniji tip korisnika.

Proučavajući njihove zahtjeve, te prateći ostala prijevoznička preduzeća, došli smo do saznanja šta treba ponuditi u prijevozu putnika te smo to i učinili. Trudimo se da naša usluga prijevoza i briga prema putnicima budu u samome vrhu, ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u Europi. Trenutno nudimo prijevoz visokokomfornim autobusima, a za manje grupe raspolažemo sa minibus – kombi vozilima. Sarađujemo sa više kooperanata koji su prihvatili naše uslove poslovanja, ali i koji imaju autobuse opremljene u skladu sa našim standardima.

Želimo istaknuti da su nam glavne vodilje u sadašnjem i budućem poslovanju sa korisnicima naših usluga: sigurnost, udobnost, komfor te prihvaćanje najviših svjetskih standarda i normi. Naša vozila su opremljena svom opremom za udobno putovanje: klima, toalet, kuhinja, hladnjak, video, cd, navigacija. Vrijedno je još i napomenuti da smo korisnicima naših usluga na raspolaganju 24 sata dnevno i bit će nam drago ukoliko i Vi postanete jedan od već velikog broja naših zadovoljnih klijenata.

Naši vozači i kvalitetan vozni park mogu brzo i sigurno riješiti vaše dileme kako doći do vašeg krajnjeg odredišta. Kontaktirajte nas, recite nam svoje želje i mi ćemo se potruditi da Vam ih i ostvarimo na obostrano zadovoljstvo.

Zasto mi?

Naša agencija nudi

Pouzdane i iskusne vozače

Naši uposlenici stoje Vam uvijek na raspolaganju.

Prelijepe destinacije

Sa Bosna E&E Tours obiđite najljepše evropske destinacije.

Sigurnost

Novim vozilima i stručnim šoferima mislimo na Vašu sigurnost.

Udobne i luksuzne autobuse

Želite biti spremni za dugo putovanje?

Povoljne cijene

Konkurenost na tržištu ostvarujemo i dobrim cijenama.

Brzu rezervaciju

Naši putnici uvijek su na prvom mjestu.

Profesionalnost i iskustvo

Vama na usluzi!
Utisci

Drugi o nama

Lost your password?

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email